A Collegium Bitai & Partners azzal a céllal jött létre, hogy a XXI. század felgyorsult világában ügyfelei számára az üzleti igényeikhez teljes mértékben illeszkedő jogi tanácsot nyújtson.

Jól összeszokott csapatunk egyesíti és ötvözi ügyvédeink különböző jogterületeken szerzett tapasztalatait és eltérő munkastílusának pozitívumait. Ez a biztosíték arra, hogy minden ügyfelünk megtalálja nálunk az elképzeléseinek és habitusának leginkább megfelelő magas színvonalú jogi szolgáltatást.

Ahogy Dr. Bitai Zsófia mottója is kifejezi: „Senkit nem érdekel, hogy mit nem lehet, – sokkal inkább az, hogyan lehet, de jogszerűen!”

TESTRESZABOTT MEGOLDÁSOK

Fontosnak tartjuk, hogy az elénk tárt helyzeten, terveken, jogi problémákon túl megismerjük ügyfelünket is. Ügyvédeink folyamatosan dolgoznak együtt multinacionális vállalatokkal, illetve közép- és kisvállalkozásokkal, így tisztában vannak azzal, milyen fontos megismerni egy cég egyedi adottságait, belső folyamatait ahhoz, hogy a leginkább testhezálló jogi megoldásokat dolgozhassák ki.

ÜZLETI SZEMLÉLET

Nem csupán száraz jogi tanácsadást kínálunk. Ügyfelünk üzleti céljait helyezzük előtérbe, és annak megvalósításához adunk biztonságos jogi hátteret, proaktívan segítünk kialakítani az üzleti folyamatok jogi környezetét. Ismerjük az előre tervezhetőség fontosságát, így ügyfeleink igényeihez igazodó díjazással dolgozunk, mindenkor szem előtt tartva a költséghatékonyságot.

NEMZETKÖZI MEGKÖZELÍTÉS

Számunkra természetes, hogy az ügylet nem áll meg az országhatárnál. Munkatársaink kivétel nélkül szereztek tapasztalatot külföldön, legyen szó tanulmányokról vagy jogi munkáról. Fontosnak tartjuk megismerni és messzemenően tiszteletben tartani a különböző kultúrák eltérő szokásait, otthonosan mozgunk nemzetközi és multinacionális környezetben is. A magyaron kívül munkanyelveink elsősorban az angol és a német, de olasz és francia nyelven is készek vagyunk megbízásokat fogadni.

ÜGYVÉDI ALAPÉRTÉKEK

Feladatainkat mindenkor az ügyvédi hivatás alapelveinek megfelelően végezzük. Alapvető érték számunkra a szakszerűség, a precizitás, a megbízhatóság, a diszkréció és a messzemenő elkötelezettség ügyfeleink iránt. Hitvallásunk, hogy ezen hagyományos, megkérdőjelezhetetlen értékeket a modern kor elvárásaiba illesztve képviseljük.

BOUTIQUE

Ügyvédeink a versenyjog, reklámjog, GDPR, kereskedelmi jog, ingatlanjog és társasági jog területeire specializálódtak. Ezeken a területeken több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk, birtokunkban van az ügyek intézéséhez szükséges tapasztalat és kapcsolatrendszer. Célunk, hogy számos jogterület felületes ismerete helyett ezen a hat kiemelt szakterületen nyújtsunk magas színvonalú jogi szolgáltatást.