A Collegium független ügyvédi irodák szövetsége, amely Kelet-Közép Európa jelentős városaiban van jelen. Magyarország is e régió szerves része, így a hazai üzleti élet számára is kiemelkedően fontos egy olyan nemzetközi ügyvédi iroda jelenléte, mely a régió piaci viszonyainak alapos ismeretével nyújt jogi szolgáltatásokat.

A Collegium 2015-ben alakult meg szlovák és cseh ügyvédek közreműködésével, Kassa, Zsolna, Pozsony, Prága, és Brünn városaiban. 2019-ben bővült a szövetség magyar ügyvédi csapattal Budapesten. A szövetség az elkövetkezendő években további irodák bevonását tervezi a régióban

„Egy nemzetközi ügyvédi irodában az ügyfelek ritkán találják meg a szakértelem és emberségesség harmóniáját.” Különlegességünk abban áll, miként azt Dr. Leo Teodor Vojčík, a szlovák irodák vezetője megfogalmazta, hogy ”professzionálisan, de szívvel dolgozunk”.

Amint azt Dr. Bitai Zsófia, a magyar tagiroda ügyvezető partnere elmondta, „az együttműködés azzal a céllal jött létre, hogy ügyfeleinknek akár országhatárokon átívelő, professzionális, üzleti igényeiket mindig szem előtt tartó jogi szolgáltatásokat tudjunk nyújtani.”